Sloep Huren Friesland

Op zoek naar een sloep huren in Friesland? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren sloepen in het hart van Friesland. Onze vloot bestaat uit exclusief voor Sloep Huren Grou gebouwde 100% elektrische Stil Boats: de beste elektrische sloepen van Friesland.

Grenzeloos genieten op het water met een elektro sloep. Doordat onze sloep geluidloos is, bent u één met de natuur. We hebben een gevarieerde sloepenvloot. U kunt een sloep huren die geschikt is voor 6 personen, maar u kunt bij ons ook één huren voor 12 personen!

Sloep Huren Friesland

Heerlijk sloepvaren middenin de natuur van Friesland. Friesland is een provincie met heel veel water waardoor het perfect is om met de sloep te ontdekken. Twijfel niet langer en huur een elektrosloep van ons met vrienden, collega’s of familie. Sloep huren Friesland doet u natuurlijk bij Sloep Huren Grou.

Onze sloepen zijn eenvoudig te bedienen waardoor het ook zeer geschikt is voor mensen zonder vaarervaring. Daarnaast nemen we onze tij om instructies te geven en tips voor leuke vaarroutes. Friesland zit boordevol leuke plekken en pittoreske dorpen. Natuurgebied de Alde Feanen is nabij Grou. Met onze geluidsloze sloepen kunt u hiervan grenzeloos genieten.

Sloep Huren Grou

Sloep huren Grou is onderdeel van Goos Watersport. Onze sloepen beschikken over een hoge mate van comfort en zijn makkelijk te bedienen. Voor onze goed-onderhouden sloepen is geen vaarbewijs nodig. Ze liggen voor u klaar om mee weg te varen, zodat u onbezorgd kunt gaan genieten van uw kostbare vrije tijd: NETTO VAARTIJD. Wanneer u aanvullende wensen of vragen heeft schroom dan niet en neem contact met ons op.

Onze vloot bestaat uit exclusief voor Sloep Huren Grou gebouwde 100% elektrische Stil Boats: de beste elektrische sloepen van Nederland. We vertellen u graag over alle voordelen van elektrisch varen in hartje Friesland. Meer informatie? Neem contact met ons op.